Αδέσποτη Ζωή: Νέο τραγούδι από τους Θανάση Παπακωνσταντίνου & Σωκράτη Μάλαμα

Κυκλοφόρησε το νέο τραγούδι "Αδέσποτη Ζωή", των Θανάση Παπακωνσταντίνου και Σωκράτη Μάλαμα.


Σημείωμα από το επίσημο κανάλι του Θανάση Παπακωνσταντίνουστο YouTube:

Εδώ και χρόνια ο-εν τη μουσική-αδερφός Σωκράτης απέκτησε το χούι να μου στέλνει στο κινητό ποιήματα που διάβαζε και τού αρέσαν. Δεν ξέρω γιατί το κάνει. Κάποια στιγμή, ευρισκόμενος στο καναβάτσο, άρχισα να διασκευάζω μανιωδώς αυτά τα ποιήματα και να του τα επαναπροωθώ σαν αντίδωρο. 

Σύντομα άρχισα-επίσης μανιωδώς- να ντύνω με μουσική αυτές τις διασκευές,με αποτέλεσμα σε ένα μήνα να έχω ετοιμάσει ικανό αριθμό τραγουδιών που αποτέλεσαν το υλικό του δίσκου «Απροστάτευτος» και ο οποίος θα κυκλοφορήσει – μέσα στον Κουτσοφλέβαρο-σε μορφή βιβλίου. Σε αυτό, η Αλέξια Οθωναίου εικονοποίησε τους στίχους με μεγάλη έμπνευση.
Παρομοίως εμπνευσμένη είναι και η ενορχήστρωση της Βάσως Δημητρίου αλλά και τα παιξίματα όλων των μουσικών που συμμετείχαν. Ο δε ανεξάντλητος Σωκράτης, προστάτεψε με τη θέρμη της ερμηνείας του τα «Απροστάτευτα» τραγούδια.

Σαν προπομπό σας παρουσιάζω με χαρά την «Αδέσποτη ζωή» μέσα από το κανάλι μου στο YouTube.

Στίχοι-μουσική: Θανάσης Παπακωνσταντίνου Ερμηνεία: Σωκράτης Μάλαμας, Θανάσης Παπακωνσταντίνου Εικονογράφηση: Αλέξια Οθωναίου Επιμέλεια βίντεο: Αριστοτέλης Παπακωνσταντίνου

Παραγωγή: Αριστοτέλης και Κωνσταντίνος Παπακωνσταντίνου Ο.Ε. Καλλιτεχνική διεύθυνση και διεύθυνση παραγωγής: Θανάσης Παπακωνσταντίνου Βοηθός παραγωγής: Κωσταντής Παπακωνσταντίνου Ενορχήστρωση: Βάσω Δημητρίου Ηχοληψία-μείξη: Μάκης Πελοπίδας στο στούντιο ΑΧΟΣ, Μεγαλόβρυσο Αγιάς Συμπληρωματικές ηχογραφήσεις:Βάσω Δημητρίου στο σπίτι της Mastering: Andy Baldwin (Metropolis, London)

Μουσικοί: Βάσω Δημητρίου: Ηλεκτρική κιθάρα, τζουρά, viola da gamba. Βασίλης Γιασλακιώτης: Τύμπανα, λύρα Βασίλης Κουτσονάνος: Κοντραμπάσο Κυριάκος Ταπάκης: Λαούτο Αποστόλης Γιάγκος: Σπινέτο, Farfisa Ανδρέας Πολυζωγόπουλος: Τρομπέτα Γιώργος Αγγελάκης: Τρομπόνι Νίκος Δημηνάκης: Τενόρο σαξόφωνο Μάκης Πελοπίδας: Συμπληρωματική ηλεκτρική κιθάρα

19 views0 comments
  • Facebook
  • Instagram
  • SoundCloud